Usain Bolt en el moment de lesionar-se en l'últim relleu dels 4x100 (Reuters)
Atletisme

Usain Bolt abaixa el teló de la seva carrera esportiva amb la pitjor de les imatges als Mundials de Londres

La llegenda de l'atletisme mundial s'ha lesionat quan corria l'últim relleu 4x100 del seu equip. La Gran Bretanya s'ha emportat l'or, els Estats Units, la plata, i el Japó, el bronze

Actualitzat

La penúltima jornada del Mundial de Londres passarà a la història de l'atletisme per una imatge: Usain Bolt, una de les grans llegendes d'aquest esport, ha acabat estès a terra sense poder acabar la prova del relleu 4x100.

En la seva última cursa, el velocista jamaicà s'ha lesionat quan corria l'últim relleu del seu equip. Una estrebada muscular l'ha obligat a abandonar. Bolt, que només va poder guanyar el bronze en la final dels 100, no ha volgut ni veure la victòria de la Gran Bretanya. Els britànics han superat els Estats Units per només cinc centèsimes. El Japó ha guanyat el bronze.

En el relleu 4x100 femení, victòria per als Estats Units al davant de la Gran Bretanya i de Jamaica. L'última rellevista ha estat Tori Bowie, campiona de món dels 100. Les nord-americanes han parat el crono en 41.82, la millor marca de la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut