Luis Suárez, celebrant un gol davant l'Aràbia Saudita (Reuters)
Futbol

L'Uruguai i Rússia, possibles rivals d'Espanya als vuitens, juguen pel liderat de grup

La selecció amfitriona i l'equip "celeste" s'enfrontaran als vuitens de final contra els dos primers classificats del Grup B

Actualitzat

Aquest dilluns comença l'última jornada de la fase de grups del Mundial, i el grup A és el primer de resoldre's. No hi ha gaire emoció, perquè ja se sap que Rússia i l'Uruguai estan classificades, mentre que l'Aràbia Saudita i Egipte se'n van a casa facin el que facin a la darrera jornada. Justament, aquests seran els aparellaments de la jornada final.

Al Rússia-Uruguai es dirimirà el primer lloc del grup, mentre saudites i egipcis lluitaran per evitar marxar a casa amb zero punts. Russia és una de les revelacions del Mundial, al qual van arribar encadenant set derrotes als partits precedents. Però la golejada a l'Aràbia Saudita (5-0) al partit inicial del Mundial i la victòria posterior sobre Egipte (3-1) ha fet creure al país amfitrió que la seva selecció té coses a dir. Al davant hi tindran la sempre rocosa selecció uruguaiana, amb Luis Suárez al capdavant. Els "charrúas" també sumen dues victòries, però en el seu cas han estat més ajustades.

El partit clau del grup A s'acabarà just abans que comencin els partits del Grup B, en què Espanya, Portugal i l'Iran es juguen els dos bitllets per als vuitens. El vencedor del Rússia-Uruguai s'enfrontarà al segon classificat del grup B i el perdedor, al campió de grup.

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut