Motociclisme

Uns 500 seguidors de Marc Márquez viuen amb una enorme decepció la desqualificació del tro de Cervera a Austràlia

Mans al cap davant una situació que no es podien creure. Aquesta ha estat la reacció dels 500 seguidors de Marc Márquez que s'han reunit a Cervera, ben d'hora aquest diumenge al matí, per seguir la cursa. Somiaven poder celebrar el títol de campió del món del seu veí més il·lustre i han acabat veient com el desqualificaven i marxava d'Austràlia sense sumar cap punt. Queden dues curses més per somiar: el Japó i València.

Actualitzat

Uns 500 seguidors de Marc Márquez s'han aplegat en una masia pròxima a Cervera per seguir la cursa. Faltaven pocs minuts per a les 7 del matí, i qualsevol cosa era bona per calmar els nervis previs a la cursa. L'ambient era de força optimisme i la gent ha viscut amb emoció la sortida i les primeres voltes, molt igualades amb Jorge Lorenzo.

La combinació perquè Márquez fos campió a Austràlia no era del tot fàcil, però les cares d'alegria dels seguidors s'han transformat radicalment quan el pilot cerverí ha estat desqualificat. Barreja d'incredulitat, decepció i, sobretot, una gerra d'aigua freda a la festa que molts tenien preparada però que esperen poder fer més endavant.

La desqualificació de Marc Márquez obre un nou escenari en aquest Mundial de MotoGP que es resoldrà a les dues últimes curses. La setmana que ve serà al Japó i l'última cursa del campionat, el 3 de novembre, a València.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut