Els aficionats de l'Elx s'han manifestat en suport al seu equip (EFE)
Futbol

Uns 10.000 aficionats de l'Elx es manifesten per demanar que l'equip torni a ser de Primera Divisió

Sota el lema "Elx club de futbol, de Primera", els seguidors s'han manifestat per pressionar el Tribunal Administratiu de l'Esport que abans del dia 15 de juliol ha de decidir si retorna l'equip a la màxima categoria o el manté a la Segona A

Actualitzat
Manifestació a Elx aquest dijous al vespre per demanar que l'equip de la ciutat jugui la temporada que ve a la Primera Divisió. La manifestació, convocada pel mateix club, sota el lema "Elx club de futbol, de Primera", ha aplegat uns 10.000 aficionats i pretén pressionar el Tribunal Administratiu de l'Esport que abans del dia 15 de juliol ha de decidir si retorna l'equip a la Primera Divisió o el manté a la Segona A.

L'Elx va perdre la categoria administrativament el passat 5 de juny quan el jutge únic de la Lliga de Futbol Professional, va decretar-ne el descens per impagaments a Hisenda. Si el recurs de l'Elx prospera, l'equip alacantí es mantindria a la Primera Divisió i seria l'Eibar qui baixaria de categoria. És clar, però, que, arribat aquest cas, l'Eibar també presentaria les seves al·legacions, que ja té preparades, fins i tot.
Anar al contingut