Xavi Hernández, Mauricio Pochettino i Pep Guardiola (Reuters)
Xavi Hernández, Mauricio Pochettino i Pep Guardiola (Reuters)
Futbol internacional

Unes falses declaracions de Xavi a "The Sun" provoquen la ira de Mauricio Pochettino i un desmentiment de Pep Guardiola

El diari "The Sun" atribuïa a Xavi unes paraules parlant del possible interès del Manchester City

Actualitzat

El diari sensacionalista "The Sun" va publicar aquest dimarts unes paraules de l'exjugador del FC Barcelona Xavi on aquest afirmava que Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, volia fitxar una de les estrelles del Tottenham, el jove de 21 anys Dele Alli. L'entrenador del Tottenham, l'exjugador i tècnic de l'Espanyol Mauricio Pochettino, ha reaccionat amb contundència a les paraules de Xavi, de qui ha dit que "va ser jugador del Barça, és el meu enemic. Intenta descentrar-nos perquè m'odia".

Pochettino ha explicat que "El conec molt bé, he jugat moltes vegades contra ell i també m'he enfrontat sent entrenador de l'Espanyol. Dilluns va ser aquí Thierry Henry i hem recordat la vegada que va enganyar l'àrbitre. Es va deixar caure, no va ser penal, però Ibrahimovic va marcar pel Barça i ens van guanyar". Aquell derbi va ser al desembre del 2009.

El Tottenham és el segon de la Premier League, a 4 punts d'un Chelsea. La seva bona temporada ha despertat l'interès d'altres clubs pels seus jugadors, un d'ells Dee Alli. L'entrenador argentí ha ironitzat sobre les paraules de Xavi: "Potser està treballant pel Manchester City? Vol ajudar Guardiola".

El més curiós del cas és que les declaracions que ha publicat "The Sun" no són autèntiques. El mateix Xavi les ha negat. La seva rectificació, però, ha arribat massa tard. Pochettino ja havia explotat. L'últim a parlar en aquesta història ha estat el propi Pep Guardiola: "Mauricio Pochettino pot estar tranquil. Estic segur que Dele Alli serà un dels seus jugadors la propera temporada. Nosaltres no el volem. És un jugador fantàstic. Però el Manchester City on el vol".

Anar al contingut