Lliga de Campions

Unai Emery: "Juguem contra els millors, però tinc confiança en els meus jugadors"

L'entrenador del PSG no té cap por de jugar contra el Barça i veu l'eliminatòria molt igualada

Actualitzat

Unai Emery ha comparegut en roda de premsa per valorar com encara el PSG el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona.

L'entrenador dels francesos espera trobar-se uns blaugranes d'allò més incisius però, ara que el seu model de PSG comença a donar els seus fruits, encara l'enfrontament amb molt d'optimisme: "És una bona oportunitat per a nosaltres per fer història. És una eliminatòria molt bonica. Juguem contra el millor equip d'Europa o del món. Sóc positiu i confio amb els meus jugadors. Tots estan molt motivats."

Preguntat sobre quina pot ser la clau per tombar el temut FC Barcelona, Emery, murri, prefereix no donar cap pista concreta: "La clau són els duels col·lectius i els individuals. La tàctica és important, però el talent individual dels jugadors pot ser desequilibrant."

Els números del tècnic basc jugant contra el Barça no conviden a l'optimisme i és que, com a entrenador, primer del València i després del Sevilla, només ha aconseguit una victòria en 23 enfrontaments, ara bé, Emery no té cap por a les estadístiques: "Cada oportunitat és un tresor".

L'estrella de la davantera del PSG, Edinson Cavani, també ha comparegut en roda de premsa. L'uruguaià no vol entrar en les comparacions amb el seu compatriota Luis Suárez, això sí, reconeix que l'estil de joc del davanter centre del Barça "és molt més físic". En tot cas, no descarta eliminar el Barça a vuitens de final gràcies "al gran treball d'equip" que estan fent en els darrers partits.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut