Lliga de Campions

Unai Emery: "Els errors arbitrals ens han perjudicat"

L'entrenador espanyol del PSG ha assegurat en roda de premsa que algunes decisions del col·legiat alemany Deniz Aytekin han estat decisives en l'eliminació del seu equip

Actualitzat

Després que el seu equip hagi quedat fora dels quarts de final de la Lliga de Campions al Camp Nou (6-1), l'entrenador del París Saint-Germain, Unai Emery, ha assegurat que els "errors arbitrals" els han perjudicat. "Les decisions arbitrals ens han perjudicat i han tingut incidència en el resultat en un partit com el d'avui", ha afirmat el tècnic espanyol en roda de premsa fent al·lusió als dos penals xiulats a favor de Barça que han transformat Messi i Neymar.   

En aquest sentit, Emery ha insistit que el col·legiat alemany Deniz Aytekin ha tingut incidència en el resultat final, perquè, segons ell, ha vist "dos penals que poden ser dubtosos" en l'àrea blaugrana i un al seu equip. Unes decisions que, segons ha dit, "eren difícils i han caigut en contra" del seu equip.   

En qualsevol cas, el PSG s'ha deixat remuntar un 4-0 a favor de l'anada en els últims set minuts del matx, quan el Barça ha anotat tres gols i ha culminat un 6-1 que en el minut 86 semblava una quimera.

"Hem perdut una gran oportunitat i érem conscients. En el primer temps no hem aconseguit donar continuïtat al partit de París", ha lamentat Emery, que ha destacat la millora del seu equip després de la represa. "El 3-1 ens indicava que hi havia una millora amb el resultat. Hem tingut el 3-2, però hem perdut en dos minuts el que teníem i aquí ja no hi ha explicació, és el jugar al tot o al res i així ha estat com ens han guanyat en els últims minuts ", ha afegit.
   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut