Futbol internacional

Unai Emery: "El club està treballant molt bé perquè estiguem il·lusionats i motivats"

El tècnic basc del PSG no s'ha volgut pronunciar sobre el possible fitxatge de Neymar, tot i que ha admès que encara espera l'arribada d'algun fitxatge

Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain, Unai Emery, ha comparegut en roda de premsa per primera vegada des de les informacions que situen Neymar com a objectiu prioritari per reforçar el conjunt francès. El tècnic basc no s'ha volgut mullar i ha preferit centrar-se en el present, tot i admetre que encara espera l'arribada d'algun fitxatge.

"La nostra obligació és parlar del present. Demà juguem un partit de preparació i dissabte tenim el primer partit de la temporada. Hi ha moments per parlar de la plantilla i altres de la preparació, ara és aquest moment. Ara mateix la nostra única intenció és preparar el partit de dissabte. Els jugadors que són aquí són els que estan preparats per afrontar aquest partit. Només diré que el club està treballant molt bé i seguirà treballant per tenir il·lusió i motivació perquè fem una gran temporada", ha explicat sense voler entrar en detalls.

Per la seva banda, l'uruguaià Edison Cavani també ha tirat pilotes fora quan li han preguntat si li agradaria jugar al costat de Neymar. "Jugar amb Neymar? Estem parlant d'un gran jugador i a qualsevol jugador li agrada jugar amb grans jugadors. Això són coses de mercat, coses que es parlen molt aquests dies, però per mi els millors són els que estan en el meu equip. Si en algun moment arriben altres jugadors, benvinguts siguin", ha afirmat.

Per últim, Emery ha confirmat que Marco Verratti, l'objectiu prioritari del Barça per reforçar el mig del camp, podria tenir els primers minuts d'aquesta pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut