Emery donant instruccions a Deulofeu en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Unai Emery: "Deulofeu té qualitats increïbles però li falta maduresa i capacitat de sacrifici"

El tècnic del Sevilla ha fet unes declaracions al diari britànic "The Guardian" on reconeix que l'extrem català cedit pel Barça té qualitats increïbles, però li falten d'altres que no li han permès triomfar al conjunt andalús

Actualitzat

Unai Emery ha estat clar a l'hora de parlar del jugador del Sevilla Gerard Deulofeu. "Té qualitats increïbles, però n'hi falten unes altres. Li falta maduresa i capacitat de sacrifici", ha afirmat el tècnic basc. En una entrevista al diari britànic "The Guardian", Emery ha fet un repàs sobre la seva situació al Sevilla i ha tingut unes paraules per al jove extrem català cedit pel Barça al conjunt andalús.

L'entrenador basc ha assegurat que en una conversa que va tenir amb Deulofeu li va deixar les coses clares en quant al seu rendiment al club andalús. "Hi ha jugadors aquí que aspiren a un contracte com el teu, no tenen el teu talent, però tenen més fam. Ells saben el què costa això i tu no tens aquesta experiència. Quan ho facis, i espero que ho facis, creixeràs (com a jugador). Si no és aquí, serà en algun altre lloc", va explicar Emery a Deulofeu.

 

Anar al contingut