Futbol

Unai Emery: "Després de l'anunci de Luis Enrique, potser ara seran més perillosos"

El tècnic del PSG va mostrar una certa preocupació en declaracions sobre la tornada de dimecres contra el Barça

Actualitzat

Unai Emery ha parlat sobre el partit de tornada dels vuitens de final de Lliga de Campions que el París Saint-Germain ha de jugar dimecres contra el Barça al Camp Nou. En la roda de premsa posterior a la victòria contra el Nancy, el tècnic basc es va mostrar confiat pel 4-0 aconseguit en el primer partit: "Tinc confiança, exactament la mateixa que en l'anada. Seran 90 minuts durs, però ens prepararem bé. L'equip està extramotivat, sap què ha de fer per mantenir-se fort. L'únic que ens preocupa és que hem de ser forts durant tota la competició."

En una reflexió més orientada a les dificultats, va considerar que l'anunci del seu col·lega, Luis Enrique, que la temporada que ve no seguirà al club pot haver actuat com a revulsiu en els jugadors blaugranes: "Potser ara són més perillosos. Però això no canvia com es juga. Ells han de remuntar i tenen les qualitats que calen, tenen jugadors acostumats a partits així de difícils. Per això hem d'estar ben preparats, també mentalment, per entendre com gestionar el resultat de l'anada. Serà un partit bonic, per gaudir-ne, tant nosaltres com els aficionats."

El PSG es va imposar al Nancy, el setzè classificat de la Lliga francesa, amb un gol de penal d'Edinson Cavani en el minut 80, al Parc dels Prínceps.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut