Jocs Olímpics

Una vuitantena d'esportistes del CAR aniran als Jocs Olímpics, un nou rècord per al centre

El director del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat explica que la vuitantena d'esportistes catalans que ja estan classificats per als Jocs de Rio suposa un rècord: "El darrer mes ja és un mes d'ultimar detalls, hi ha molt tensió, molta il·lusió"

Actualitzat

A un mes per començar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, Ramon Terrassa, director del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, ha explicat a Catalunya Ràdio que la vuitantena d'esportistes provinents del CAR que ja estan classificats per als Jocs de Rio, una xifra que suposa un nou rècord davant dels 77 dels Jocs de Londres. Aquesta xifra podria anar en augment en els propers dies.

També s'ha batut un rècord en la presència d'esportistes internacionals que vénen a preparar-se al CAR, on actualment hi ha la selecció del Brasil de tenis taula.

Al CAR els esportistes ho tenen tot resolt per estudiar i estan envoltats de professionals de totes les disciplines necessàries: metges, biomecànics, fisiòlegs, nutricionistes, psicòlegs i preparadors. També tenen instal·lacions per viure i tot tipus de serveis, per la qual cosa només han de sortir per competir i per veure la família

El mètode CAR consisteix a posar l'esportista o l'equip al centre i al voltant tots els professionals que hi intervenen. Són els millors del món en les seves disciplines. Estudien l'atleta i dissenyen el pla de treball i tots intervenen en el cicle de l'esportista.

Aquestes últimes setmanes són vitals per marxar amb el màxim nivell d'expectatives.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut