Messi, Umtiti i Luis Suárez al final de l'últim partit de Lliga (Reuters)
Messi, Umtiti i Luis Suárez al final de l'últim partit de Lliga (Reuters)
Barça

Una temporada irregular del FC Barcelona, que ha cedit la Lliga al Madrid per només una victòria de diferència

Ara que ha acabat la Lliga toca fer balanç. El FC Barcelona, segon, s'ha mostrat sòlid davant dels equips més potents de la competició. Els punts que ha deixat escapar, però, contra rivals de menys entitat, li han acabat costant el títol

Actualitzat

La millor ratxa del Barça ha arribat al final. 7 victòries seguides que han arribat massa tard. La ratxa va començar davant la Reial Societat (3-2), en una segona part on els blaugrana van patir fins al final. El segon triomf va ser el més dolç, al camp del Reial Madrid amb un gol de Messi en el temps de descompte (2-3). Osasuna, Espanyol, Vila-real, Las Palmas i Eibar tampoc van poder aturar els blaugrana.

Aquesta temporada, el Barça no ha perdut amb cap dels de dalt, ni a casa ni a fora. Ha empatat al Camp Nou amb Madrid i Atlètic, però els ha superat com a visitant. Davant del Sevilla va sumar els 6 punts en joc, i contra el Vila-real i la Reial Societat 4.

Però el Barça va perdre amb l'Alabès a casa a la primera volta (1-2), va ratllar el ridícul a Balaídos (4-3) i va mostrar-se inoperant als camps del Deportivo (2-1) i el Màlaga (2-0). Especialment preocupant va ser aquesta última derrota a La Rosaleda. Aquella mateixa tarda, l'Atlètic havia empatat al Bernabéu (1-1).

Massa concessions en una Lliga ajustada fins al final, decidida per només 3 punts. El Barça ha fet 116 gols per 106 del Madrid, ha encaixat 37 gols per 41 dels blancs, però ha guanyat un partit menys que el campió. I això li ha costat el títol.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut