Juan Martín Caño, president de la Federació Madrilenya de Bàsquet (www.feb.es)
Juan Martín Caño, president de la Federació Madrilenya de Bàsquet (www.feb.es)
Bàsquet

Una taxa irregular de la Federació Madrilenya provoca un conflicte amb l'Eurolliga poc abans de la Final Four de Madrid

La intenció del president de la Federació Madrilenya de Bàsquet, Juan Martín Caño, d'imposar a l'Eurolliga una taxa al marge de les tarifes previstes ha comportat l'exclusió dels anotadors de taula de Madrid de la Final Four de la seva ciutat

Actualitzat

Els anotadors de taula de la Federació Madrilenya de Bàsquet no duran a terme la seva tasca en la Final Four de l'Eurolliga que es disputa a la seva ciutat aquest pròxim cap de setmana. La culpa de la seva absència la té, segons una nota que han fet pública els afectats, l'excessiu zel recaptador del president de la seva federació, Juan Martín Caño.

En totes les competicions internacionals de bàsquet és habitual que els anotadors de taula els posi la federació local. I així havia de ser en aquesta ocasió fins que el president de la Federació Madrilenya va reclamar una taxa de 3.000 euros al marge de les tarifes que l'Eurolliga havia de pagar per la Final Four. Juan Martín Caño, davant la primera negativa de la competició europea, va rebaixar la petició fins als 1.000 euros.

La resposta final de l'Eurolliga, però, ha estat contundent. Davant l'argument de la FBM "que cadascú mana a casa seva", la màxima competició europea s'ha negat a pagar perquè mai ha pagat cap taxa enlloc més enllà de les tarifes legals establertes, i de rebot ha fet fora els anotadors locals de la Final Four i del seu torneig júnior paral·lel. La seva feina la faran oficials de taula francesos, vinguts expressament per a l'ocasió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut