Neymar amb la samarreta del PSG (Reuters)
Neymar amb la samarreta del PSG (Reuters)
Futbol Internacional

Una samarreta de Neymar pot salvar de la fallida un modest club francès

Sense saber-ho, el davanter brasiler pot ser la peça clau que eviti la desaparició de l'Emulation Sportive Le Grau du Roi

Actualitzat

L'Emulation Sportive Le Grau du Roi és un modest equip francès no professional amb un deute de 20.000 euros que pot portar-lo a la fallida. La seva esperança de salvar-se pot estar a les mans de Neymar, tot i que el brasiler no és conscient del seu paper en aquesta història.

Michel Mézy, nascut al 1948, és un exfutbolista internacional amb França i que després va ser entrenador de futbol i va dirigir el Montpeller i el Nimes a la dècada dels 90 del segle passat, i ara és l'artífex de la iniciativa que pot salvar el modest club.

Mézy ha decidit sortejar una sèrie de samarretes de la seva col·lecció personal. Són 11 samarretes signades per jugadors com ara Zinedine Zidane, Antoine Griezmann, Nabil Fekir, Memphis Depay, Dimitri Payet o Florian Thauvin.

La peça estrella del sorteig és una samarreta del PSG de Neymar. Amb els números venuts amb la samarreta del brasiler com a gran reclam, l'Emulation Sportive Le Grau du Roi espera aconseguir els 20.000 euros que necessita per evitar la seva desaparició.

 

Anar al contingut