Futbol

Una polèmica entre les directives eclipsa la golejada del Sant Andreu a l'Europa (3-0)

El derbi barceloní de la Tercera Divisió entre el Sant Andreu i l'Europa va estar marcat per una polèmica entre les directives que, com s'ha confirmat, acabarà a la Comissió Antiviolència de la Federació Catalana. Una pancarta ofensiva on es veia un llop vestit amb la samarreta del Sant Andreu a punt de sacrificar un porc vestit de l'Europa va provocar les queixes dels directius graciencs. El dibuix, però, no va ser retirat i el president del club escapulat va abandonar la llotja visiblement molest amb els responsables locals. En el terreny estrictament esportiu, el Sant Andreu va golejar l'Europa per 3-0.

Actualitzat

En un dels gols del Narcís Sala es va poder veure al llarg del partit una dibuix on un llop vestit del Sant Andreu estava a punt de sacrificar un porc presentat amb la indumentària de l'Europa. Al costat s'hi podia llegir: "A tot porc li arriba el seu Sant Martí". Aquest fet va provocar les queixes del president escapulat, que va demanar als directius del Sant Andreu que fessin tot el possible per retirar el dibuix i la pancarta. Els motius, però, van romandre a la graderia i, com a mostra de protesta, el president gracienc va abandonar la llotja per seguir tota la segona part entre els seguidors de l'Europa.

Després de la polèmica, l'Europa ha demanat públicament que el Sant Andreu demani disculpes. I si no arriben, els graciencs amenacen de trencar relacions. De moment, l'Europa ja ha anul·lat la Copa Barcelona que cada any es disputen els dos clubs.

En el terreny esportiu, els locals van imposar-se per 3-0 amb gols de Lanzarote, Dani Martí i Javi Recio. Això deixa els quadribarrats líders, mentre que l'Europa continua a la part tranquil·la de la classificació.

Anar al contingut