Una pèssima primera part condemna el DKV Joventut contra el Reial Madrid (64-72)

El DKV Joventut no ha pogut guanyar aquesta tarda a l'Olímpic el Reial Madrid. Els de Pepu Hernández han pagat amb la derrota una pèssima primera part que el Madrid ha aprofitat per sentenciar l'encontre. Els verd-i-negres han arribat a perdre de 24 punts al final del segon període (20-44). A la segona part, els jugadors han anat retallant les diferències fins a situar-se amb un mínim desavantatge de 8 punts al final del partit (64-72). Quentin Hosley, amb setze punts, ha estat el màxim anotador de la Penya, que han acusat el mal partit de Russell Robinson i Carl English. Ara, el DKV Joventut se situa amb quatres victòries i tres derrotes a la part mitja de la classificació. Per la seva part, el Reial Madrid continua amb sis victòries com un dels equips punters de la competició.

El DKV Joventut ha trigat set minuts a fer la primera cistella, un triple de Hosley. En aquell moment, el Reial Madrid ja havia agafat un avantatge de tretze punts (0-13) que ha pesat com una llosa en l'ànim verd-i-negre. Davant de més de nou mil espectadors, els jugadors de la Penya han sortit desconcentrats i amb molt poc encert en el tir. Al final del primer període ja perdien per 5 a 22, amb un pèssim 2 de 12 en tirs de camp. Al segon període, els de Pepu Hernández han volgut reaccionar amb Jelinek, Norel i Josep Franch a la pista i han escurçat distàncies (12-24). Però els triples de Llull i Sergi Vidal han permès al Madrid anar al vestidor amb el màxim avantatge de tot l'encontre (20-44).

Reacció insuficient

Els jugadors de la Penya han sortit a la segona part amb una altra actitud, disposats a retallar les diferències. Amb uns desencertats Russell Robinson i Carl English a la banqueta, la Penya ha anat de mica en mica acostant-se en el marcador. Un triple de Pere Tomás ha deixat el marcador amb 42 a 59 al final del tercer quart. L'autèntica reacció, que ha arribat però massa tard, s'ha viscut a l'últim període on la Penya ha arribat a estar només nou punts per sota. El Reial Madrid ha abaixat el ritme ofensiu i defensiu, i ha vist com els de Pepu Hernández han estat a punt de remuntar el joc. Un triple de l'exverd-i-negre Tucker, amb 51 a 61 en el marcador, ha acabat d'enfonsar les aspiracions badalonines. Amb aquest resultat, el DKV Joventut encadena la segona derrota consecutiva i amb quatre victòries es queda a la zona mitja de la classificació, fora de les places que donen accés a disputar la Copa del Rei.