Copa del Rei

Una part de l'afició blanc-i-blava exhibeix diverses pancartes ofensives cap a Piqué, Messi i Luis Suárez

Entre els més de vint mil espectadors que hi havia a l'Estadi RCDE, s'han fet veure diversos missatges de caire ofensiu cap a diversos jugadors blaugranes

Actualitzat

La conjura entre Luis Enrique i Galca per disputar un derbi pacífic no ha tingut efecte i l'ambient a l'Estadi RCDE ha estat molt calent des d'abans de començar el partit i és que una part de l'afició blanc-i-blava s'ha acabat emportant el protagonisme que cap dels dos clubs desitjava.

Un aficionat de l'Espanyol ha mostrat un cap de porc als micròfons de la TdP i ha declarat que tenia la intenció de llençar-lo a Piqué, emulant els fets que van succeir el dia que Luís Figo va trepitjar la gespa del Camp Nou amb la samarreta del Reial Madrid.

"Shakira és de tots" es podia llegir en una immensa pancarta entre els aficionats de "La Curva", un altre dels missatges que l'afició perica ha propinat a Gerard Piqué, que s'ha quedat a la banqueta els noranta minuts que ha durat el derbi.

Messi tampoc s'ha lliurat de les pancartes ofensives, en una d'elles es podia llegir "Pau, el teu peu ens marca el camí", en clara al·lusió a la trepitjada que el porter de l'Espanyol li va propinar al davanter blaugrana en el partit d'anada.

Finalment també hi ha hagut qui ha tingut un record per a Luis Suárez, sancionat per la polèmica en el vestidor després del partit d'anada, amb un clar "Ladrador y mordedor".

En acabar el partit, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu ha declarat als micròfons de Movistar Plus que "esperem que l'àrbitre hagi pres nota de les pancartes i ho hagi posat a l'acta". Tot i les imatges de televisió, l'acta arbitral de Fernández Forbalán no ha fet cap referència a les pancartes ofensives que hi havia a la graderia de l'estadi blanc-i-blau.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut