Futbol

Una jutge decideix anul·lar la totalitat dels vots per correu a la presidència del Reial Madrid

La jutge Milagros Aparicio, titular del jutjat d'instrucció número 47 de Madrid, ha decidit anul·lar tot el vot per correu a les eleccions a la presidència del Reial Madrid, que se celebraran el pròxim diumenge 2 de juliol, segons han confirmat fonts de la candidatura de Ramón Calderón. La jutge, que el dia 27 va estimar en part la petició de mesures cautelars sol·licitades pel candidat Ramón Calderón sobre el vot per correu, ha celebrat una nova vista pública després de la incorporació com a demandant a la causa d'un altre candidat, Arturo Baldasano, i ha decidit anul·lar la totalitat dels vots per correu.

Actualitzat
La titular del jutjat número 47 de Madrid Milagros Aparicio ha anul·lat el vot per correu a les eleccions a la presidència del Madrid. El judici per la demanda presentada per Ramón Calderón s'ha fet aquest divendres, hores després que sis policies han entrat a les oficines del Bernabéu escortant tres interventors judicials que havien de donar el vistiplau als vots per correu.

Després de la resolució dictada per Milagros Aparicio hi ha la possibilitat que alguna de les parts implicades presenti un recurs, encara que aquest recurs tan sols es podria resoldre després de les eleccions.

D'altra banda, la candidatura de Juan Palacios ha anunciat que ha arribat a acords amb Reyes, Joaquín i el central de l'Atlètic de Madrid Pablo. L'anunci d'aquestes incorporacions ha coincidit amb la comunicació del fitxatge del portuguès Ricardo Carvalho per part de la candidatura de Villar Mir. El central portuguès es podria afegir als fitxatges de Cristiano Ronaldo i d'Arsene Wenger.

Els cinc candidats han promès la incorporació d'un mínim de vint jugadors. El mercadeig de jugadors l'ha criticat el director tècnic de la candidatura de Juan Palacios, José Antonio Camacho. Camacho ha assegurat que altres candidatures han intentat fitxar Cesc, Kaká i Adriano, però tots tres són intransferibles.
Anar al contingut