Futbol

Una jugadora denuncia haver estat gravada amb un mòbil al vestidor de la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid

Una jugadora del Torrelodones ha presentat una denúncia a la Guàrdia Civil després del partit que va enfrontar el seu equip amb el filial del conjunt matalasser
Imatge de la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid

Imatge de la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid

Una jugadora del Torrelodones ha presentat una denúncia a la Guàrdia Civil per haver estat gravada sense el seu consentiment mentre es dutxava en un dels vestidors de la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid després d'un partit amb el filial de l'equip matalasser.

La Guardia Civil ha confirmat la recepció de denúncia i l'inici de les investigacions. Els fets haurien passat el 13 de novembre a la Ciutat Esportiva de Cerro del Espino. "A través d'una finestra la jugadora va veure una mà amb un mòbil. Nosaltres ens hem posat des del primer moment a disposició de la Guàrdia Civil per aclarir els fets", han explicat fonts de l'Atlètic de Madrid.

En un comunicat emès aquest dimarts, el club matalasser ha manifestat el seu "total rebuig i l'inici d'una investigació interna per aclarir els fets denunciats i trobar la persona responsable". A més, l'Atlètic ha especificat que tots els membres del club es van posar a disposició de la noia quan va deunciar i els fets i que li donen tot el suport per col·laborar-hi pel què ella precisi.