Ciclisme

Una gravació telefònica suggereix que Ullrich es va dopar en el Tour que va guanyar el 97

L'exciclista alemany Jan Ullrich s'hauria dopat durant el Tour de França del 1997, en què es va proclamar campió, segons assegura la revista "Focus" en la seva edició d'aquest setmana basant-se en gravacions de converses telefòniques entre l'exmànager del Deutsche Telekom Rudy Pevenage i l'exmassatgista Jean D'Hont. D'Hont va gravar una conversa amb Pevenage el 2007 en què tots dos parlen sobre l'època de l'EPO. En el diàleg, D'Hont diu que Ullrich havia arribat a l'equip com un bon corredor i tan sols havia fet el que altres ja feien.

"Sí, i amb això també va guanyar el Tour, o no?", respon Pevenage en la gravació citada per "Focus". Pevenage, durant molts anys estret col·laborador d'Ullrich, suggereix que el guanyador del Tour'97 va practicar durant un llarg període diferents formes de dopatge.

Als anys 90, Ullrich hauria usat EPO i al final de la seva carrera esportiva hauria recorregut al dopatge sanguini.