Una gran remuntada de l'Assignia Manresa no és prou per guanyar a Màlaga (88-70)

El conjunt de Jaume Ponsarnau ha encaixat la cinquena derrota consecutiva a la pista de l'Unicaja de Màlaga (88-70). L'Assignia ha acusat un inici fulgurant dels locals que han arribat a posar-se 21 a 2 en l'inici del matx. El domini en el rebot i l'encert ofensiu han portat als andalusos a un clar 55 a 36 al descans. A la segona part el conjunt de Ponsarnau ha arribat a posar-se a set a 3 minuts del final, tot i arribar a perdre de 27 punts. Però l'Assignia Manresa no ha pogut culminar la remuntada i segueix sense conèixer la victòria a la Lliga Endesa.

El conjunt de Jaume Ponsarnau ha encaixat la cinquena derrota consecutiva a la pista de l'Unicaja de Màlaga. L'Assignia ha acusat un inici fulgurant dels locals que han arribat a posar-se 21 a 2 en l'inici del matx. El domini en el rebot i l'encert ofensiu han portat als andalusos a un clar 55 a 36 al descans. A la segona meitat el conjunt de Ponsarnau ha arribat a posar-se a set a 3 minuts del final, tot i arribar a perdre de 27 punts. Però l'Assignia Manresa no ha pogut culminar la remuntada i segueix sense conèixer la victòria a la Lliga Endesa. Per part de l'Assignia Manresa Salva Arco ha estat el màxim anotador amb 19 punts i Arteaga n'ha fet 13. Pels andalusos el més encertat ha estat Dragic amb 20 punts.

Adam Hanga es lesiona

Adam Hanga, que ha rebut un fort cop al genoll i ha hagut d'abandonar la pista, té una contusió al vast medial del quàdriceps de la cama dreta. Aquest dilluns descansarà i s'haurà de mirar com evoluciona la seva lesió.