Una gran nit d'Aduriz dóna els tres punts a l'Athletic Club davant el Granada (4-0)

L'Athletic Club de Bilbao referma el seu quart lloc a la classificació de la Lliga després de derrotar de forma clara el Granada per quatre gols a zero. Aduriz, que ha aconseguit tres dels gols dels bilbaïns, ha estat el millor jugador d'un equip que passa per un gran moment de forma. Els locals han dominat el seu rival des del primer fins a l'últim minut del partit.

En el minut 6 Aduriz ha marcat el primer gol dels bilbaïns rematant de cap una centrada de Susaeta. En el minut 18 el davanter basc ha aconseguit el seu segon gol de la nit amb un gran xut des de fora de l'àrea. En la segona meitat el domini clar dels locals s'ha vist premiat en el minut 72 quan Mainz ha comès un penal molt clar sobre Aduriz. Els andalusos, a més de quedar-se amb 10 per l'expulsió del seu jugador, han vist com el davanter aconseguia el seu tercer gol de la nit.

Gurpegi, en el minut 80, ha tancat el marcador amb el 4 a 0 definitiu, aprofitant un rebuig del porter Roberto des de la frontal de l'àrea. L'entrenador Ernesto Valverde ha volgut premiar Aduriz canviant-lo abans del final, perquè els aficionats de San Mamés poguessin ovacionar-lo. El seu substitut, Guillermo, ha marcat en la primera pilota que ha tocat. La jugada, però, ha estat ben invalidada per fora de joc. Ja en el temps de descompte, Muniain ha tingut una claríssima oportunitat per marcar el cinquè, però una bona intervenció de Roberto ho ha evitat.