Futbol sala

Una genialitat de Ricardinho tomba el Barça Lassa i dona el títol de Lliga al Movistar Inter (2-1)

El Movistar Inter s'ha emportat el títol per quarta temporada consecutiva amb una ajustada victòria en el cinquè i definitiu partit de la final gràcies a una genialitat del portuguès i ha castigat l'esforç dels blaugranes, que han perdonat massa i ho han acabat pagant

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa no ha pogut trencar l'hegemonia del Movistar Inter a la lliga de futbol sala. Els madrilenys s'han emportat el títol amb una ajustada victòria en el cinquè i definitiu partit per 2 a 1. Ricardinho, amb una genialitat, ha decidit el campionat i ha castigat el gran esforç dels blaugrana, que han perdonat i ho han acabat pagant.

Després de deixar escapar el títol en el quart partit al Palau Blaugrana, el Barça Lassa ha sortit a la pista del pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz amb l'objectiu de competir fins al final. Amb els dos equips al límit de les seves forces, el Movistar Inter ha frenat la bona sortida dels blaugranes als sis minuts, quan Gadeia ha inaugurat el marcador amb un xut potent a la mitja volta.

Amb el resultat favorable, el conjunt madrileny ha cedit descaradament la iniciativa a un Barça que, tot i dominar, no ha tingut fluïdesa en atac i s'ha topat amb la tancada defensa de l'Inter. Ni Dyego ni Ferrao han pogut batre la porteria de Jesús Herrero i Paco Sedano també ha estat decisiu amb les seves aturades.

En la represa, els madrilenys han pogut fer la sentència amb un xut d'Humberto que s'ha estavellat al pal. Però amb el pas dels minuts, el Barça ha demostrat estar més sencer físicament i s'ha abocat en busca del gol de l'empat. Amb l'Inter cada vegada més exhaust, els blaugranes han desaprofitat dues ocasions claríssimes per fer la igualada. Primer, Joselito ha perdonat a porta buida amb tot a favor per marcar i poc després Adolfo s'ha topat amb el travesser.

A cinc minuts del final, la insistència del Barça ha trobat el premi del gol. Roger Serrano ha culminat una gran jugada individual amb un xut sense angle que ha sorprès Herrero. L'empat a un ha posat els locals contra les cordes fins que ha aparegut la màgia de Ricardinho, que ha tornat a avançar el seu equip amb una genialitat. El portuguès s'ha desfet de Ferrao amb un túnel i ha batut Paco Sedano amb un xut ajustat al pal demostrant la seva condició de millor jugador del món.

Encara quedaven tres minuts i mig per acabar el partit i el Barça s'ho ha jugat tot arriscant amb el porter jugador. Els blaugranes han lluitat fins a l'últim segon, però no han trobat el gol que forcés la pròrroga i el Movistar Inter ha revalidat el títol de lliga per quarta temporada consecutiva.