Futbol

Una genialitat de Halilovic dóna el derbi al Barça B a Montilivi (0-1)

El Barça B s'ha emportat els tres punts de Montilivi gràcies a una genialitat de Halilovic. El Girona, que ha disposat d'innombrables ocasions, ha pagat car perdonar massa

Actualitzat

Machín ha donat la sorpresa amb Bigas a la banda esquerra, mentre que Eusebio també ha fet canvis en l'onze inicial. A Montilivi, la primera part ha estat blanc-i-vermella, amb un Girona incisiu, ordenat, segur i disposant de moltes ocasions. La falta d'encert i Ortolá han evitat que el conjunt gironí s'avancés en accions com la de Sanzada en el minut 8, seguida d'una arribada de Mata i, gairebé en el minut 30 de partit, una centrada de Felipe que Mata ha enviat fora.

L'única ocasió clara del filial blaugrana ha arribat de les botes d'un Adama a qui ha tocat fins i tot defensar Cifuentes. La Bala de l'Hospitalet ha fet lluir Becerra en dues parades de mèrit. Felipe i Sandaza just abans del descans també han fet treballar Ortolà.

El Girona ha tornat a disposar d'ocasions en l'inici del segon temps, però la pilota semblava que no volia entrar. En el 62, en canvi, una genialitat de Halilovic amb assistència d'Ortolà ha acabat amb un gran gol. Lejeune ha tornat a desaprofitar una ocasió al 75 i el partit ha acabat amb els tres punts per a un Barça B que s'ha retrobat amb la victòria sis jornades després. El Girona, en canvi, abandona el liderat de la Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut