La polèmica imatge de Benzema escopint al clàssic
Futbol internacional

Una eurodiputada francesa demana vetar Benzema amb la selecció per escopir durant "La Marsellesa"

L'eurodiputada francesa Nadine Morano, que va ser ministre d'Aprenentatge i Formació entre el 2010 i 2012, ha demanat a través de les xarxes socials el veto del davanter del Reial Madrid amb la selecció del seu país

Actualitzat

Karim Benzema torna a estar un cop més en el centre de la polèmica. L'eurodiputada francesa Nadine Morano, que va ser ministre d'Aprenentatge i Formació entre el 2010 i 2012, ha demanat a través de les xarxes socials el veto del davanter del Reial Madrid amb la selecció. El motiu és una imatge on es veu al futbolista francès escopint mentre sonava "La Marsellesa" poc abans de l'inici del clàssic al Bernabéu".

"Va escopir durant 'La Marsellesa', que no torni mai més amb França", escriu Morano, figura destacada del partit Les Republicains de l'expresident francès Nicolas Sarkozy. El missatge penjat al seu perfil de Facebook amb la polèmica imatge de Benzema escopint ha arribat a la xifra de 24.000 "m'agrada" en aquesta xarxa social.

"Va ser un insult a les víctimes i a França sencera com a nació. Ningú ignora la influència dels futbolistes en la joventut i han de ser un model de conducta. Després d'haver tolerat durant molt de temps els xiulets a "La Marsellesa" en molts estadis, hi ha d'haver un càstig i Benzema no hauria de tornar a vestir els colors de França i ser exclòs de la selecció de manera permanent", denuncia Morano.

Anar al contingut