Aroldis Chapman, durant un entrenament amb els Yankees (Reuters)
Beisbol

Una estrella dels Yankees, sancionat amb 30 partits per un cas de violència de gènere

El jugador cubà dels New York Yankees Aroldis Chapman ha estat castigat per la Major League Baseball per haver disparat vuit trets contra la paret durant una discussió amb la seva parella amb la intenció d'acoquinar-la

Actualitzat

El jugador cubà dels New York Yankees Aroldis Chapman ha estat sancionat amb 30 partits per la Major League Baseball per un cas de violència de gènere. El 30 d'octubre del 2015, Chapman va protagonitzar una discussió amb la seva parella en un pàrquing de Miami que va acabar amb vuit trets contra una paret amb la intenció d'acoquinar-la. La investigació de la lliga nord-americana de beisbol va determinar que el jugador també havia escanyat i empès la seva nòvia.

Quatre vegades All-Star i després de firmar per l'equip més popular de la competició, Chapman veu frenada la seva carrera esportiva i deixarà d'ingressar 1,7 milions de dòlars per aquesta sanció.

Després d'un dur comunicat de Rob Manfred, comissionat de l'MLB, condemnant aquest cas de violència masclista, tant el jugador com el seu equip han decidit no presentar recurs contra la sanció disciplinària.

Anar al contingut