Actualitat blaugrana

Una derrota molt difícil de digerir per a tot l'entorn blaugrana

Cares llargues aquesta matinada a l'aeroport del Prat a la tornada del Barça després de perdre per 4-0 contra el Getafe. L'eliminació ha estat un cop dur d'encaixar per una afició que està molt dolguda, i alguns no s'estaven d'increpar els jugadors. L'actitud mostrada ahir a Getafe no és la d'un equip campió. Caldrà veure ara com afecta aquesta derrota de cara a la Lliga, el títol que queda per salvar la temporada. Va ser una nit per oblidar pels barcelonistes. Rijkaard va demanar perdó als socis, i Laporta va dir que havia estat "molt decebedor".

Actualitzat

El president del Barcelona, Joan Laporta, va assegurar que la derrota ha estat "molt decebedora, una nit molt dolenta", però va dir que "cal continuar confiant en aquest equip que tantes alegries ens ha donat. Estem en disposició de guanyar la Lliga, que és el realment important, el gran premi de la temporada", va afirmar.

El tècnic Frank Rijkaard va afirmar, després de la derrota, que havia estat una "nit molt dura" per a ell i el seu equip i va demanar disculpes als socis del conjunt blaugrana per la "mala impressió" que va fer el seu conjunt en el partit al Coliseum. "No tenim excuses. Per mi, ha estat un dels partits més durs fins ara. No hem pogut des del primer minut i hem patit molt. Em sento molt malament, com tots els jugadors també. Hem deixat una impressió molt dolenta aquesta nit", va afirmar el tècnic, que va declarar que "sempre" ha d'assumir la seva "responsabilitat".

Carles Puyol, el capità, va considerar que el conjunt madrileny havia estat "molt superior", tot i que va advertir que no poden encaixar quatre gols en un partit, però va descartar que hagués faltat actitud a l'equip.

Els jugadors del Getafe sempre van creure en la classificació

Els jugadors del Getafe, eufòrics després de classificar-se, van destacar que sempre van creure en la possibilitat de golejar el Barcelona. "Teníem moltíssima confiança en les nostres possibilitats i ho hem demostrat. Ara, anem a la final, en un gran escenari, va destacar Javier Casquero, autor del gol que va obrir el compte de la remuntada. Javier Paredes va parlar del triomf de "David contra Goliat".

Per la seva banda, Bernd Schuster, entrenador del Getafe, va afirmar que la victòria davant el Barcelona suposava el seu "millor dia com a entrenador".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut