Bernard Foley, l'heroi d'Austràlia davant d'Anglaterra (EFE)
Bernard Foley, l'heroi d'Austràlia davant d'Anglaterra (EFE)
Rugbi

Una derrota davant Austràlia deixa Anglaterra fora dels quarts de final del seu Mundial

Anglaterra ha tingut la mala sort, tot i ser l'organitzadora del Mundial, de caure en el grup de la mort on també hi ha Gal·les i Austràlia. Dues derrotes contra aquests rivals li impediran passar a la següent fase

Actualitzat

La selecció anglesa ha caigut clarament davant d'Austràlia per 13 a 33, un resultat que la deixa fora dels quarts de final del Campionat del Món que ha organitzat. Aquest és un fet històric, ja que es converteix en el primer país amfitrió d'un Mundial que no supera la fase de grups.

Després de la seva derrota davant de Gal·les, el XV de la Rosa necessitava guanyar per seguir viu en el seu mundial, però el gran partit de Bernard Foley els ho ha impedit. Foley ha anotat dos assajos en el primer temps, dues transformacions i dos cops de càstig. Matt Gigau, a un minut del final, ha aconseguit el tercer assaig d'uns "wallabies" que es jugaran dissabte vinent contra Gal·les el liderat del grup A.

En el grup B Sud-àfrica ha aconseguit el primer lloc gràcies al seu triomf davant d'Escòcia per 34 a 16. Els sud-africans han reaccionat després de la seva inesperada derrota en la jornada inicial contra el Japó. Els nipons, per la seva banda, encara podrien classificar-se per als quarts, tot i que no depenen d'ells mateixos, després de guanyar Samoa per 26 a 5.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut