Una imatge aèria del Camp Nou al barri de les Corts
Barça

Una campanya a les xarxes socials demana posar el nom de Johan Cruyff al Camp Nou

Molts aficionats del Barça han llançat una iniciativa amb el "hashtag" #EstadiJohanCruyff per demanar que l'estadi porti el nom de l'exfutbolista i exentrenador holandès

Actualitzat

Molts aficionats del FC Barcelona han engegat una iniciativa a les xarxes socials perquè el club blaugrana canvíï el nom del Camp Nou pel de Johan Cruyff en homenatge a l'exjugador i exentrenador holandès, que aquest dijous ha mort als 68 anys, víctima d'un càncer de pulmó.

A través de Twitter, els seguidors barcelonistes han llançat aquesta iniciativa amb el "hashtag" #EstadiJohanCruyff per demanar que el club blaugrana honori la memòria del pare del "dream team", el considerat arquitecte de l'època més gloriosa de l'entitat.

Inaugurat al barri de les Corts el 24 de setembre de 1957, el coliseu blaugrana va ser nomenat inicialment "Estadi del Club de Futbol Barcelona", però va començar a ser conegut popularment com "Camp Nou". L'any 2001, una consulta als socis promoguda pel llavors president Joan Gaspart va confirmar oficialment la seva actual denominació.

Anar al contingut