Girona

Una bona versió del Girona s'emporta la primera derrota a casa amb un Sevilla de Champions (0-1)

Els de Pablo Machín han començat liderant el partit, però el Sevilla ho ha capgirat amb un gol en el minut 68, de Muriel. Segona derrota del Girona consecutiva a la Lliga i primera a Montilivi, davant d'un Sevilla invicte.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La victòria a Montilivi se li ha complicat al Girona davant un Sevilla que ha anat millorant amb el temps. Els de Berizzo s'han emportat el partit a Montilivi, amb un gol de Muriel a la segona part (0-1). El club gironí ha regristat la segona millor entrada de la temporada, després del partit contra l'Atlètic de Madrid, amb 11.032 espectadors.

Els de Pablo Machín han començat liderant el partit i contenint un Sevilla de Champions que no ha trobat la manera d'obrir el marcador en una primera part molt igualada, sense gols i amb molt poques ocasions. El Sevilla ha anat millorant a mesura que passaven els minuts i trobant-se més a gust, però no ha trobat el camí a porteria davant un Girona que no li ha facilitat el joc. Al descans, empat a zero.

Juanpe, en el primer minut de la represa, ha fet un bon ensurt al Sevilla; però el gol no ha arribat fins al minut 68, i ha estat de Muriel, del Sevilla. Muriel. Banega inicia una bona acció que aprofita Muriel, amb un xut amb l'esquerra, per fer pujar el primer gol al marcador (0-1).

Quan semblava que el partit estava tancat, el col·legiat ha xiulat penal en el minut 89 a favor del Girona, en una acció dubtosa on sembla que Kayode rep un cop de peu de Franco Vázquez. Àlex Granell, encarregat del llançament, ha enviat el xut al travesser.

Segona derrota del Girona consecutiva a la Lliga i primera a Montilivi, davant d'un Sevilla, invicte. Els de Machín sumen 4 punts en les 4 primeres jornades de lliga.