Jerome Jordan, un dels millors jugadors del partit (EFE)

Una bona versió del Divina Seguros Joventut ensopega amb l'Obradoiro a l'Olímpic (82-83)

Els de Diego Ocampo han lluitat fins al final amb un bon partit dels de Badalona. Al final, però, l'Obradoiro ha estat més efectiu.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Divina Seguros Joventut s'enfrontava amb un rival directe, el Río Natura Monbús. Un partit clau per als interessos dels verd-i-negres per començar a sortir de la zona fosca. El partit ha estat molt igualat i no s'ha resolt fins a l'últim minut a favor dels gallecs (82-83).

El primer quart ha estat nefast per al conjunt verd-i-negre, que ha vist com el Río Natura Monbús el superava de 12 punts, amb un marcador sorprenent en els primers cinc minuts de partit (3-15). Artem Pustovi ha fet molt mal i ha anotat deu punts en només cinc minuts. La Penya, però, a poc a poc, ha anat remuntant fins arribar a final del primer quart perdent de set punts (15-22).

El parcial dels verd-i-negres ha anat augmentant en el segon quart fins arribar a un 17-0 a favor que representava un 27-22 en el marcador a favor de la Penya. Totes les pèrdues de pilota dels jugadors de Badalona en el primer quart s'han traslladat al Río Natura en el segon. Un Río Natura que s'ha passat els primers cinc minuts sense anotar. McConnell ha estat l'home del segon quart, amb 17 punts dels 32 del seu equip. Després de l'espectacular parcial de la Penya, Moncho Fernández ha sabut reaccionar i col·locar bé els seus efectius per parar el cop i tornar a posar-se per davant en el marcador al descans 32-38.

Els gallecs han dominat el tercer quart davant d'una Penya que no acabava d'estar fina per capgirar el marcador. McConnell ha continuat posant les coses difícils als de Diego Ocampo amb la seva facilitat anotadora (22 al final del tercer quart) per posar al seu equip en una còmoda situació (54-59) abans d'afrontar l'últim quart.

La Penya ha liderat l'últim quart i s'ha situat només un punt per sota a sis minuts (66-67) del final. Jordan ha aconseguit empatat el matx amb un tir lliure (67-67) i el partit ha tornat a començar. Els últims minuts han estat d'infart. Albert Ventura, amb un triple ha aconseguit per fi capgirar el marcador (72-69) a tres minuts del final. Intercanvi de cistelles fins al final (75-73) amb un final incert. El Río Natura s'ha tornat a posar al davant (80-83) a 11 segons per acabar. La Penya no ha pogut fer el triple necessari per forçar la pròrroga i ha anotat una cistella de dos punts insuficients (82-83). Cop de teatre en els últims segons amb una pèrdua de pilota dels gallecs, gràcies a Albert Ventura i una nova oportunitat per als verd-i-negres per adjudicar-se el matx. Una oportunitat finalment desaprofitada que ha donat el partit als de Moncho Fernández.

McConnell ha estat el millor del Río Natura, amb 24 punts, pels 18 d'Albert Ventura, que ha fet un molt bon partit.