Imatges impactants de la batalla campal que ha tingut entre els radicals de les dues aficions (Agencia UNO)
Futbol

Una batalla campal entre radicals fa suspendre el partit entre el Wanderers i el Colo Colo de Xile

Tot i que el partit ha estat suspès, el Colo Colo ha guanyat el torneig després que la Universidad Católica perdés contra l'Audax. La policia ha hagut d'intervenir per dispersar la gent

Actualitzat

El partit entre el Santiago Wanderers i el Colo Colo de l'última jornada del torneig d'Apertura de Xile ha estat suspès per greus incidents dins del camp. Aquest era un partit important per al Colo Colo, que es podia coronar campió del torneig, però l'equip no ha pogut jugar ni un minut.

Totes dues aficions, de Wanderers i de Colo Colo, han protagonitzat una gran batalla campal que ha acabat en greus incidents en ple terreny de joc. L'àrbitre, Enrique Osses, ha decidit susprendre el partit quan ha vist que, 15 minuts abans de l'inici, els seguidors han començat a lluitar entre ells amb pals, barres, cadires, bengales i altres objectes que han trobat a dins del camp. 

El Colo Colo finalment s'ha coronat campió del torneig gràcies al resultat d'un altre matx: el de la Universidad Católica, que ha perdut davant de l'Audax a La Florida.

 

Anar al contingut