Sam Bird guanya el GP de Fórmula E a Roma (Reuters)
Fórmula E

Una avaria de Felix Rosenqvist propicia la victòria de Sam Bird en el GP de Fórmula E de Roma

A deu voltes del final, Rosenqvist (Virgin Racing), que havia rodat al capdavant des de la sortida, ha quedat fora de carrera per un problema en la suspensió després d'un lleu xoc amb el mur. Bird ha guanyat la cursa, seguit de Di Grassi i Lotterer

Actualitzat

Una avaria mecànica ha acabat amb les esperances de victòria del suec Felix Rosenqvist, que havia partit des de la "pole", i ha propiciat la victòria del britànic Sam Bird en la setena cursa de Fórmula E, disputada a Roma. I és que a deu voltes del final, Rosenqvist (Virgin Racing), que havia rodat al capdavant des de la sortida, s'ha quedat fora de carrera per un problema en la suspensió després d'un lleu xoc amb el mur. 

Bird ha acabat creuant el primer la meta, seguit del brasiler Lucas di Grassi (Audi), i l'alemany Andre Lotterer (Rebellion Racing) ha completat el podi, mentre el seu company d'equip i líder del campionat, el francès Jean-Eric Vergne, ha acabat cinquè malgrat patir un xoc amb el britànic Alex Lynn en la primera volta.

A deu voltes del final, Rosenqvist ha tocat el mur i ha trencat la suspensió, cosa que l'ha obligat a abandonar. Bird ha quedat al capdavant, seguit d'Evans i Di Grassi, però aquest li ha pres al britànic el segon lloc en els últims metres. 

Vergne continua liderant el campionat, que continuarà d'aquí a 15 dies a París. 

Anar al contingut