Els jugadors del Reial Madrid durant el primer entrenament de la gira nord-americana de pretemporada (EFE)
Futbol

Una amenaça de bomba obliga a evacuar els voltants de les instal·lacions on s'entrena el Reial Madrid als Estats Units

Les autoritats han evacuat el campus universitari en detectar un paquet sospitós a menys d'un quilòmetre d'on els blancs s'exerciten aquests dies de gira nord-americana

Actualitzat

Una amenaça de bomba obliga a evacuar la rodalia de les instal·lacions on s'entrena el Reial Madrid a la gira nord-americana.

Cap a les 22.00 (hora local, a les 7 del matí en hora nostra), els responsables de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA) han avisat desenes d'estudiants allotjats en les instal·lacions del Campus que "hi havia una emergència" i que "es dirigissin cap a l'estadi".

Les primeres investigacions apunten a un paquet sospitós al UCLA Sunset Canyon Recreation Center, a menys d'un quilòmetre del camp on el Reial Madrid s'entrena aquests dies de la gira nord-americana.

El portaveu de la Universitat, Brian Haas, ha explicat al diari "Los Angeles Times" que s'han evacuat les tres residències d'estudiants del campus universitari després de rebre una trucada telefònica d'amenaça, i que les "mesures de seguretat que s'han pres són preventives".

Els homes de Zidane seguiran amb el programa de treball previst i a les 10 del matí (hora local, a les 19 hora nostra) tornaran a entrenar-se a l'estadi tal com ja van fer ahir.

Anar al contingut