Futbol

Una altra querella contra el Barça, Rosell i Bartomeu pel "cas Neymar"

L'Audiència Nacional ha admès a tràmit la querella presentada pel fons d'inversió DIS, propietari de part dels drets de Neymar l'any 2012, que reclama que els van estafar uns 40 milions en l'operació. Va dirigida també contra el jugador, el seu pare i exdirigents del Santos

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha admès a tràmit una nova querella sorgida del "cas Neymar", segons ha avançat la Cadena SER. En aquest cas, la presenta el fons d'inversions brasiler DIS, propietari de part dels drets del jugador quan el Barça el va fitxar i va dirigit contra el mateix Neymar, el seu pare, els expresidents del Barça Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, el Barça i els exdirigents del Santos.

DIS argumenta que el Barça i el Santos van pactar un preu de venda baix del jugador, i que el van arrodonir amb conceptes ficticis perquè així el fons d'inversió, que tenia dret a un percentatge només pel traspàs, percebia menys diners. Els querellants reclamen que amb aquesta fórmula els van estafar uns 40 milions d'euros.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut