Barça

Una aficionada brasilera es converteix en la visitant número 30 milions del Museu del Barça

La brasilera Denise Tateno ha estat premiada amb una ruta exclusiva per les instal·lacions del Camp Nou
El moment de la felicitació a Denise Tateno, acompanyada, d'esquerra a dreta, de Jordi Penas, Jordi Cardoner i Òscar Grau (fcbarcelona.cat)

El moment de la felicitació a Denise Tateno, acompanyada, d'esquerra a dreta, de Jordi Penas, Jordi Cardoner i Òscar Grau (fcbarcelona.cat)

El Museu del Barça ha arribat aquest dimarts a la visita número 30 milions, i el club ha volgut premiar aquesta fita. La persona afortunada ha estat l'aficionada brasilera Denise Tateno, i el Barça l'ha premiat amb una visita exclusiva pel Camp Nou, amb entrada al vestidor del primer equip i amb una samarreta firmada pels jugadors blaugranes.

Denise Tateno ha rebut el premi i la felicitació de mans del vicepresident primer, Jordi Cardoner, del director executiu del club, Òscar Grau, i del director del Museu, Jordi Penas. L'aficionada de Sao Paulo ha visitat les instal·lacions en solitari i seguirà el seu viatge per Europa. Segons Cardoner, el club "està molt satisfet d'aquesta iniciativa per arribar a aquesta històrica xifra".

El Museu del Barça, inaugurat el 1984, va ser el més visitat de Catalunya el 2015, amb 1.785.903 visitants, segons el Departament de Cultura de la Generalitat. En relació amb aquestes dades, Cardoner ha afirmat que "esperem seguir sent el museu més visitat de tot el país".