Medunjanin, del Dépor, intenta superar Pitu en una jugada d'atac dels gallecs (EFE)
Futbol - Copa del Rei

Un valent Llagostera acaba perdent davant del Deportivo de la Corunya (1-2)

Els homes d'Oriol Alsina ho han tingut tot de cara, però només els ha faltat l'encert de cara a porteria

Actualitzat

El Llagostera ha jugat de tu a tu el partit contra el Deportivo de la Corunya. L'objectiu del d'Oriol Alsina era arribar "vius" a Riazor i més enllà d'arribar vius, quasi s'imposen a tot un Primera. Domini dels catalans en els primers compassos de joc, arribades, xuts a porta i avisos, molts avisos. Tanta perseverança al final ha tingut premi: Juanjo, al 22, s'ha avançat al marcador en una jugada de crac, baixada d'una pilota bombada, control i afusella la porteria gallega a la mitja volta, moment en què l'estadi de Palamós ha embogit.

El Dépor, però, a força d'intentar-ho, ha acabat trobant el camí cap al gol. Fede Cartabia primer i Oriol Riera després han acabat marcant i capgirant el marcador i això que els gallecs han jugat la darrera mitja hora amb només 10 homes per expulsió de Luisinho després de veure dues targetes grogues.

El Llagostera en cap moment ha abaixat els braços i ha seguit atacant, fins i tot ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. A les acaballes del partit, un xut enverinat de Pitu quasi força l'empat si no hagués estat per la brillant aturada de Manu Fernández.

 

 

Anar al contingut