Manresa
Hakanson intenta una penetració davant l'oposició de Suggs (EFE)

Un últim quart estrepitós condemna l'ICL Manresa a la pista del Montakit Fuenlabrada (84-64)

Malgrat haver fet un partit fluix, el conjunt del Bages ha arribat viu als últims vuit minuts, quan els locals han accelerat amb un parcial de 18 a 4

El duel de cuers a la Lliga ACB s'ha resolt amb una nova derrota de l'ICL Manresa a la pista del Montakit Fuenlabrada. El conjunt del Bages ha anat per sota en el marcador des del 6 a 0 inicial, i en cap moment dels tres primers quarts ha ofert la sensació que podia reaccionar.

L'aler Ivan Paunic ha castigat el Manresa en la primera part amb una sèrie de 17 punts, gairebé sense errades. El serbi ha acabat amb 24 punts Sota la cistella, ha estat Moussa Diagné qui ha fet mal. El senegalès ha semblat infal·lible al rebot (11), sobretot l'ofensiu, cosa que, a més, li ha permès treure faltes per anar als llançaments lliures, on ha fet 5 dels seus 7 punts. En la part visitant, només Marjan Cakarun (7 i 7) ha estat capaç de rivalitzar-hi.

En l'inici de l'últim quart, després de trenta minuts de rondar el desavantatge de deu punts, el Manresa ha dibuixat un miratge de remuntada. Un triple de Brion Rush i dos tirs lliures de Luksa Andric han rebaixat la diferència en només sis. Corria el minut 32. Però, quan el Fuenlabrada ha entès que la víctima encara era viva, ha decidit reaccionar i ha accelerat fins a un parcial de 18 a 4 en menys de cinc minuts: del 57 a 51 al 75 a 55.

El Manresa ha quedat bloquejat, i la diferència ha arribat als 24 punts, fins que els madrilenys han vist segura la victòria i han caigut en el relaxament. Entre això, i la manca d'idees dels visitants, el partit s'ha tancat com un recital d'indolència a dues veus. El Manresa segueix amb un únic triomf, cuer de la lliga, mentre que el Fuenlabrada suma el quart i supera el Joventut, que era tercer per la cua.