Bàsquet

Un tir lliure a dos segons per al final salva el Ricoh Manresa davant del Pamesa València (74-73)

El Ricoh Manresa ha salvat el partit davant del Pamesa València gràcies a un tir lliure anotat per Guillem Rubio quan el marcador mostrava dos segons i quatre dècimes per a la botzina final. L'equip del Bages ha aconseguit una victòria ajustadíssima el dia en què Rafa Martínez tornava com a visitant a la que ha estat casa seva els darrers dos anys. El Ricoh, que continua molt sòlid al Nou Congost, ja es troba entre els vuit millors equips de l'ACB.

Actualitzat
El Nou Congost es manté com un fortí inexpugnable. El Ricoh Manresa ha guanyat el Pamesa València per només un punt de diferència, gràcies a un tir lliure final de Guillem Rubio quan el marcador mostrava 2.4 minuts.

El bon paper de Rafa Martínez -10 punts i 3 rebots-, excapità del Ricoh les dues temporades anteriors i ara jugador del Pamesa, ha estat insuficient per al seu equip. Quan faltaven menys de deu segons per al final, els valencianistes han disposat d'un llançament de tres punts que hauria pogut canviar el resultat final, però Williams l'ha fallat i ha donat una última possessió al conjunt de Jaume Ponsarnau.

La direcció de Javi Rodríguez i els 15 punts d'Asselin han estat determinants per aconseguir l'onzena victòria a la Lliga, que deixa el Ricoh entre els vuit millors equips de l'ACB.

Anar al contingut