Actualitat blaugrana

Un sopar entre el germà de Ronaldinho i Galliani reobre els rumors sobre la marxa del brasiler al Milan

Una trobada per sopar entre Roberto de Assis, germà i representant de Ronaldinho, i el vicepresident i administrador delegat del Milan, Adriano Galliani, ha revifat a Itàlia les conjectures sobre el possible fitxatge del brasiler pel club italià. Els mitjans italians han publicat avui que tots dos es van reunir ahir a la nit en un restaurant de Milà per negociar perquè el futbolista brasiler pugui jugar al club negre-i-vermell la temporada que ve.

Actualitzat

El 14 de gener d'aquest any, va ser el mateix president i propietari del club milanès, Silvio Berlusconi, qui va descartar el fitxatge de Ronaldinho, en declarar que no creia que el futbolista fos essencial per a l'equip, ja que no travessava un període de forma feliç.

Però els mitjans italians han subratllat avui que mentre la relació de Ronaldinho amb el Barcelona és "pèssima", la del seu germà Roberto amb el Milan és "òptima", i s'han referit a la possibilitat que el brasiler recorri a l'article 17 del reglament de transferències de la FIFA, que permet a un jugador trencar unilateralment el contracte després de tres anys de vigència.

Una acció amb la que Roberto de Assis ja va amenaçar el 27 de març passat i amb la qual el jugador podria abandonar el club blaugrana pagant al voltant d'uns 16 milions d'euros (poc més de 25 milions de dòlars), en lloc de la clàusula actual de rescissió de 125 milions d'euros.

El Barça també es posa en contacte amb Roberto de Assis

Mentrestant, el club blaugrana també s'ha posat en contacte amb Roberto de Assís perquè es desplaci a la Ciutat Comtal el més aviat possible, amb la finalitat de tractar d'estabilitzar la situació del jugador brasiler. La idea d'aquesta trobada és reconduir la situació amb el jugador, després que aquest s'hagi vist immers durant les últimes setmanes en una espiral de controvèrsies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut