Segona Divisió

Un solitari gol de Javi Guerrero condemna un inofensiu Sabadell a Las Palmas (1-0)

El Sabadell ha encaixat la quarta derrota de la temporada al camp de Las Palmas. Un solitari gol de Javi Guerrero en el minut 15 ha condemnat els arlequinats, que no han estat capaços de reaccionar tot i acabar jugant amb superioritat numèrica per l'expulsió de Momo.

En l'últim quart d'hora, l'equip de Lluís Carreras, que ha fet debutar el futbolista del filial Eric Reveter, s'ha abocat a la desesperada en busca de l'empat. Juvenal, ja en temps de descompte, ha tingut l'ocasió més clara del Sabadell en tot el partit amb un potent xut des de la frontal desviat per Barbosa.

El conjunt canari, que encara no havia guanyat cap partit aquesta temporada, ha sumat tres punts vitals per sortir de la cua de la classificació i, de retruc, el seu tècnic, el català Sergio Lobera, ha salvat el càrrec.