El Girona ha estat incapaç de guanyar el Mirandés a Anduva (LaLiga)
Segona Divisió

Un solitari gol d'Álex Ortiz condemna un Girona fluix davant del Mirandés (1-0)

El Girona ha perdut davant del Mirandés després d'encaixar un gol d'Álex Ortiz en el minut 80. Els de Pablo Machín han estat poc contundents i han desplegat un joc gris a Anduva

Actualitzat

Machín ha apostat per Aday al carril dret i, en els primers minuts, el domini ha estat del Girona, a Anduva vestint de groc. El Mirandés ha fet patir el Girona a partir d'una acció en què la pilota s'ha passejat per la línia de gol, i Galán gairebé ha marcat. Era el primer avís dels locals, que a partir d'aquest moment han agafat les regnes del partit. Ion Vélez, l'ex del Girona, ho ha provat en dues ocasions, en què Becerra s'ha anticipat bé. De fet, el porter de Santa Coloma ha estat providencial per mantenir la porteria a zero al descans. Lago Júnior també ha estat molt actiu amb arribades per la banda que no han acabat de fructificar.

Les ocasions de gol han estat del Mirandés, que a l'inici del segon temps ha tornat a apropar el perill a l'àrea dels gironins a través d'Álex García i Néstor. Entre l'actuació de Becerra i la falta d'encert, el marcador no ha variat. Felipe, que entrava des de la banqueta, ha protagonitzat la primera ocasió del Girona amb cara i ulls del segon temps. Un xut potent que ha fet lluir el porter del conjunt de Terrazas. Ell ha donat vida als gironins, tot i que han continuat patint. En una d'aquestes accions, de Kijera, els de Machín han hagut de treure la pilota de sota els pals. El tècnic sorià ha canviat el dibuix, i fins i tot ha fet debutar Borja García, però tant buscava el gol el Mirandés que l'ha acabat trobant. Ha estat al minut 80 quan Álex Ortiz, després d'un servei de córner, s'ha avançat a Lejeune per empényer des de mig la pilota al fons de la porteria de Becerra.

Els gironins no han reaccionat i han permès al Mirandés sumar la primera victòria a casa de la temporada.

Anar al contingut