Leigh Herbert, a 13 jornades de ser milionari
Futbol

Un seguidor del Leicester es pot convertir en milionari per una aposta que semblava absurda

L'estiu passat Leigh Herbert va creure que el seu equip, que acabava de salvar la categoria, guanyaria la Lliga. La seva fe pot tenir premi

Actualitzat

Leigh Herbert tindrà l'alegria de la seva vida si el Leicester acaba guanyant la Premier League. I no només perquè veurà el seu equip alçant el títol per primera vegada a la seva història: a més, també es convertirà en milionari.

Tot perquè després d'una nit de pub el passat mes d'agost, Leigh va tenir una inspiració i va apostar cinc lliures -uns 6,5 euros- que el Leicester seria el pròxim campió de la Premier. L'aposta es cotitzava a 1/5.000, una quota normal tenint en compte que l'equip venia de salvar la categoria pels pèls. "El primer que vaig pensar l'endemà és que havia llençat 5 lliures", confessa.

Mig any després, el Leicester és el sorprenent líder de la Premier amb cinc punts d'avantatge sobre el Tottenham i l'Arsenal, després d'haver guanyat a domicili un altre aspirant, el Manchester City. I Leigh està a 13 jornades d'embutxacar-se una quantitat superior als 32.000 euros.

La possibilitat comença a ser real i és per això que la casa d'apostes li ha fet una contraoferta de 3.200 lliures -uns 4.100 euros- si anul·lava l'aposta. Però Leigh s'hi va negar. "Crec en els comptes de fades -diu aquest fuster de 38 anys-. Jo em mantinc, a veure si acaba bé".   

Anar al contingut