Aficionats de l'Espanyol a l'RCDE Stadium (Foto: www.rcdespanyol.com)
Aficionats de l'Espanyol a l'RCDE Stadium (rcdespanyol.com)
Espanyol

Un sector de l'afició de l'Espanyol reclama poder-se manifestar políticament a l'RCDE Stadium

El grup Democràcia RCDE qualifica la campanya "Només blanc i blau" com a bona però que "no ha funcionat"

Actualitzat

El grup d'aficionats de l'Espanyol RCDE ha emès un comunicat reivindicant poder-se manifestar amb llibertat les seves inquietuds polítiques a l'estadi. La raó és que malgrat la campanya "Només blanc i blau", que qualifiquen com a "bona" però "que no ha funcionat", hi ha un sector de l'afició que continua expressant les seves preferències polítiques i silenciant les veus que intenten expressar idees contràries.

En aquest manifest es qualifica que "el club pot disfressar-se d'apolític" però que "una de les parts continua imposant el seu tarannà i s'arrenquen banderes, s'insulta, s'amenaça i, si convé, s'agredeix físicament" o bé "s'aixequen braços amb impunitat quan en els altres camps se'ls expulsa directament de la grada".

Concretament, es denuncia la censura i els xiulets quan alguns sectors de l'afició han intentat cridar "Llibertat" mentre el seu equip juga a l'estadi. En aquest sentit, el manifest es mostra crític que sota la definició d'apolític es permet que un sector de l'afició imposi "per la via de la força i de l'amenaça la seva ideologia" als que no pensen com ells.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut