Miquel Olmo en roda de premsa. (Foto: www.cesabadell.cat)
Miquel Olmo en roda de premsa. (Foto: www.cesabadell.cat)
Futbol

Un Sabadell amb moltes baixes no descarta donar la sorpresa davant del Sevilla en la Copa del Rei

Un Sabadell amb moltes baixes rebrà aquest dimecres en el partit d'anada dels setzens de la Copa del Rei el colíder de la Primera Divisió, el Sevilla. Els vallesans, després d'encadenar dues derrotes en la Lliga de Segona Divisió, volen donar la sorpresa i aconseguir un resultat que els permeti viatjar al Sánchez Pizjuan amb opcions de classificar-se per a vuitens de la Copa.

Actualitzat

El Sabadell rebrà aquest dimecres en el partit d'anada dels setzens de la Copa del Rei el colíder de la Primera Divisió, el Sevilla. Els vallesans, després d'encadenar dues derrotes en la Lliga de Segona Divisió, volen donar la sorpresa i aconseguir un resultat que els permeti viatjar al Sánchez Pizjuán amb opcions de classificar-se per a vuitens de la Copa.

L'equip que entrena Miquel Olmo no es troba, però, en les millors condicions per aconseguir-ho amb les baixes per lesió de Ciércoles, Longás, Hidalgo, Cristian García i Tamudo. El davanter va ser operat divendres passat i no podrà jugar els pròxims dos mesos. A més, el cedit pel Sevilla Javi Hervás tampoc jugarà per la "clàusula de la por". Tot i això, Olmo pensa que aquest partit "és un regal per als aficionats i per a nosaltres".

En el Sevilla, el tècnic Unai Emery té previst fer rotacions per donar descans als seus jugadors més habituals com Carriço, Tremoulinas, Krychowiak o Bacca. La gran novetat de la convocatòria és el retorn del migcampista uruguaià Sebastián Cristóforo, que es va lesionar de gravetat el 16 de març. Emery, tot i les rotacions, no vol repetir el que li va passar al Sevilla la temporada passada, en quedar eliminat en setzens davant d'un Racing que llavors estava a la Segona B.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut