Bàsquet

Un Rose estel·lar situa Chicago amb avantatge de 3 a 0 davant Milwaukee després de dues pròrrogues (106-113)

El base dels Bulls va ser decisiu amb 34 punts, mentre que Pau Gasol va fer u nou doble doble amb 17 punts i 14 rebots

Actualitzat

La combinació entre Derrick Rose, Jimmy Butler i Pau Gasol va fer possible que els Bulls de Chicago guanyessin els Bucks de Milwaukee a domicili després de dues pròrrogues (106-113) en el tercer partit de l'eliminatòria de la primera ronda dels "play-offs" de la conferència Est. La victòria col·loca els Bulls amb un avantatge de 3 a 0 i en disposició de resoldre la sèrie aquest dissabte al mateix escenari del BMO Harris Bradley Center, de Milwaukee.

Rose, que no havia brillat en el segon partit, sí ho va fer en el tercer en aconseguir 34 punts, 8 assistències, 5 rebots i 3 recuperacions de pilota que el van destacar com a líder de l'atac dels Bulls. Tot i amb això, va ser Butler qui va protagonitzar les jugades decisives en la segona pròrroga i que va trencar el marcador (8-0) a favor de Chicago. L'escorta va acabar amb 28 punts.

En l'apartat defensiu, el protagonista va tornar a ser Pau Gasol, amb 14 rebots, 12 dels quals sota la seva pròpia cistella. A més, va aportar 17 punts i 5 assistències. Fins ara, l'ala-pivot de Sant Boi ha saldat tots els partits de "play-off" amb estadístiques de dobles figures.

Una primera ronda per la via ràpida

Pel que fa a altres emparellaments, tot indica que els quarts de final de conferència van pel camí de resoldre's per la via ràpida, amb altres equips, com els Warriors i els Cavaliers, també liderant les seves sèries per 3 a 0. L'equip de Golden State va batre els Pelicans de Nova Orleans (119-123), una altra vegada gràcies a un Stephen Curry immens que va fer 40 punts, incloent-hi un triple que va forçar la pròrroga on es va decidir el partit. Els de Cleveland van superar els Celtics de Boston (95-103) amb 31 punts de LeBron James.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut