Un Reus molt dubitatiu en defensa rep un dur correctiu al camp del Tenerife (0-3)

El millor dels reusencs ha estat el porter Edgar Badia

Daniel AlentoActualitzat

El Reus no ha obtingut un resultat positiu en la seva visita al camp del Tenerife (0-3), i encara gràcies del gran partit del seu porter, Edgar Badia, l'home que ha estalviat a l'equip català encaixar una dolorosa golejada.

La primera part ha estat de clar domini local. La primera ocasió clara dels canaris ha arribat en el minut 11, quan una passada a l'espai de Víctor Casadesús ha deixat sol Tyronne Del Pino davant Edgar Badia. El porter del Reus ha evitat el gol en aquesta ocasió, però no ha pogut fer-ho en la següent, només dos minuts més tard. Badia ha desviat la rematada a boca de canó de Juan Carlos Real, i Samuele Longo, atent, ha rematat de cap el refús. En el minut 24, el porter visitant ha tornat a protagonitzar una bona intervenció davant d'Aitor Sanz.

Els reusencs han disposat de la seva ocasió més clara del matx en el minut 51, en un xut de falta de Víctor Silva que ha anat al pal de la porteria del Tenerife. Però tot seguit els de casa han tornat a la càrrega. Badia ha intervingut en el minut 58 davant Longo. L'italià, però, ha tornat a marcar dos minuts després, quan ha recollit una nova pilota desviada, novament després d'un xut de Juan Carlos Real. El porter dels del Baix Camp encara ha tingut més feina, en el minut 78, davant d'un perillós xut de Bryan Acosta i en el 83 davant d'una rematada dins l'àrea de Longo. Aitor Sanz ha tancat el marcador en el minut 89,  i ha culminat un contraatac conduït per Suso Santana.