Sergio Ramos es lamenta durant el partit contra el Leganés (EFE)
Futbol

Un Reial Madrid sense rumb s'aferra a la Champions com a única opció per salvar una temporada nefasta

Amb la lliga perduda i eliminat als quarts de final de la Copa del Rei, el conjunt de Zidane s'agafa a la Lliga de Campions com a taula de salvació

Actualitzat

L'eliminació als quarts de final de la Copa del Rei confirma, un cop més, que el Reial Madrid és un equip sense rumb. Amb aquest inesperat KO, i sense opcions tampoc a la Lliga, la Champions es converteix en el gran al·licient per salvar una temporada que està sent nefasta per als interessos blancs.

Enfonsat, després de l'última ensopegada. "Pepinazo", com ha titulat el diari "As", posant pels núvols la proesa del modest Leganés. L'altre diari esportiu de Madrid, el "Marca" també s'hi esplaia. "Gesta y bochorno". Madrid, lamentable. Leganés, històric. I tot després d'una competició en què, als blancs, gairebé se'ls ha posat la catifa vermella. Una Copa en què han anat superant, amb penes i treballs, rivals tan "complicats" com el Fuenlabrada o el Numància, fins a anar a topar definitivament amb el Leganés.

Aquest és un any negre al Bernabéu. Ha passat de fortí a escenari dels pitjors moments. En la Copa..., on ahir es va sentir la primera gran xiulada a Zidane... I en la lliga, també perduda. En total han ensopegat en 9 dels 18 partits del Bernabéu. El Barça s'hi ha passejat, però també el Betis i el Vila-real.          

Les Supercopes d'Europa, contra el Manchester United, i d'Espanya, contra el Barça,  guanyades a l'estiu, van fer sensació de poder, d'un Madrid imparable, però allà va començar... i acabar tot, amb l'excepció del Mundial de clubs en la final guanyada contra el Gremio. El Madrid s'agafa ara a la Champions. És l'únic que li queda. La "decimotercera", segurament ho taparia tot.

El Bernabéu, fart dels seus jugadors

És la primera vegada que el conjunt "pepinero" -com se'l coneix popularment- accedeix a semifinals de la Copa. El KO d'ahir a la Copa és un fracàs majúscul per al Madrid. Ja no tan sols per l'eliminació en si, sinó perquè, a més, van malbaratar l'avantatge de l'anada i van acabar caient per 1 a 2, davant una afició -la del Bernabéu- que comença a estar farta de veure el seu equip fent el ridícul a casa. Els xiulets del públic es van convertir en la banda sonora d'aquesta tornada de quarts de la Copa.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut