Un Reial Madrid intermitent venç amb justícia l'Osasuna al Santiago Bernabéu (1-0)

Tot i no mostrar un joc fluid i tot i no saber tancar el partit davant la inspiració d'un gran Ricardo, el Reial Madrid ha sabut vèncer amb justícia l'Osasuna per la mínima (1-0). L'únic gol del partit ha arribat en la segona part, en el minut 47, quan després d'una bona jugada de contraatac de l'alemany Mesut Özil, que ha deixat bones sensacions davant la seva nova afició, Cristiano Ronaldo ha rematat i Ricardo ha refusat. La pilota morta l'ha aprofitat el central portuguès Ricardo Carvalho, que sorprenent des del darrere ha marcat per primera vegada amb la samarreta blanca. José Mourinho obté així la primera victòria a la Lliga -a la primera jornada els madridistes van empatar, 0-0, a Mallorca-. El Madrid, a més, ja està per sobre del Barça en la classificació.