Un Reial Madrid inofensiu perd a Granada amb un gol en pròpia porta de Cristiano Ronaldo (1-0)

Andalusia continua sent sinònim de derrota per al Reial Madrid aquesta temporada. A Granada, els de Mourinho han sofert una inesperada derrota, la cinquena de la Lliga. Un gol en pròpia porta de Cristiano Ronaldo ha condemnat el conjunt de José Mourinho i ha donat vida a un Granada que surt del descens en el debut victoriós de Lucas Alcaraz.

Andalusia continua sent sinònim de derrota per al Reial Madrid aquesta temporada. A Granada, els de Mourinho han sofert una inesperada derrota, la cinquena de la Lliga. Un gol en pròpia porta de Cristiano Ronaldo ha condemnat el conjunt de José Mourinho i ha donat vida a un Granada que surt del descens en el debut victoriós de Lucas Alcaraz.

José Mourinho ha tornat a apostar per Diego López com a porter titular a la Lliga en detriment d'un Adán defenestrat pel tècnic portuguès en poc menys d'un mes. Però amb el debat de la porteria encara latent i amb el clàssic de Copa al Bernabéu encara recent, el Reial Madrid ha tornat a mostrar una pobra imatge en la seva visita al camp del Granada.

Desmotivats per l'abismal distància de 15 punts respecte del Barça a la classificació, els blancs, que han jugat amb la segona equipació de color negre, han ofert la pitjor versió davant d'un rival que lluita per evitar el descens i que ha sumat una victòria vital en el debut de Lucas Alcaraz a la banqueta andalusa. Un solitari gol de Cristiano Ronaldo en pròpia porta en el minut 23 de la primera part ha estat suficient per sumar tres punts d'or i donar vida a un Granada que surt de la zona de descens.

Benzema perdona l'empat

Tot i que encara quedava més d'una hora de partit, el Madrid en cap moment no ha donat la sensació de poder remuntar el marcador advers. Poc incisius en atac, els homes de Mourinho pràcticament no han creat perill sobre la porteria de Toño. Només en l'últim quart, els madridistes han posat setge a la meta rival i Benzema ha fallat una ocasió clamorosa per fer l'empat a un.

Amb el xiulet final, el públic del Nuevo Los Cármenes ha celebrat eufòric una victòria sorprenent i inesperada que dóna vida a un Granada que surt de la zona de descens en detriment del Celta. Amb aquesta nova desfeta, la quarta en terres andaluses després de les encaixades contra el Sevilla, el Betis i el Màlaga, el Madrid queda amb 43 punts i podria tornar a quedar a 18 del liderat si el Barça és capaç de guanyar el València a Mestalla.